SponsorKliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de TV Deurningen zonder dat het u een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en TV Deurningen ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën in het menu van Sponsorkliks kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar T.V. Deurningen. En nogmaals, het kost u niets extra! 

Wilt u Tennisvereniging Deurningen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TV Deurningen. Voor u een kleine moeite, voor TV Deurningen directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die TV Deurningen een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van TV Deurningen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert T.V. Deurningen hier direct van! 

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!