Tennisles senioren

Bij Tennisvereniging Deurningen kun je ook tennisles krijgen op jouw niveau. Tennisles wordt voor een ieder geadviseerd.

Lessen kunnen worden gegeven op dinsdag-, woensdagavond of donderdagmorgen. De lessen worden verzorgd door Wim Bruggink en Hans Wender.

De voorjaar- en zomerlessen (18x) starten jaarlijks eind maart en de najaars- en winterlessen (15x) eind september.

Opgave voor tennisles staat open voor alle seniorenleden van de vereniging. Bij een lesgroep van 8 deelnemers bedraagt het tarief ca. € 90,- per persoon (prijswijzigingen voorbehouden). Bij minder deelnemers per groep zal het tarief naar rato per persoon stijgen.

Indien je samen met vrienden of vriendinnen les wilt nemen, geef je dan samen op en laat ons weten dat jullie samen bij voorkeur in één groep les willen nemen. Afhankelijk van de animo, kunnen er wel anderen bij jullie in de groep worden geplaatst.

De indeling voor de lessen zal plaatsvinden op volgorde van aanmelding. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Vragen?

Koehorstmaat 4