Lidmaatschap TV Deurningen

Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.  Door als nieuw lid aan te geven, waar je behoefte ligt, kunnen wij je beter van dienst zijn, door je bijvoorbeeld te koppelen aan een maatje binnen onze club. Hij/zij introduceert hem/haar en maakt hem/haar verder bekent binnen de club. Geef dit bij het aanmelden even door aan ons.  

KNLTB Tennispas

De KNLTB Tennispas dien je altijd bij je te hebben, als je gaat tennissen. Met behulp van deze tennispas kan de baan worden gereserveerd. In de toekomst willen we dit mogelijk gaan digitaliseren, zodat je met behulp van je smartphone vanuit huis kunt zien of er mogelijkheden zijn om te tennissen.  

Contributie

De contributie bedraagt voor 2024:

- Senioren (vanaf 18 jaar)                           € 130,00

- Junioren en jeugdleden A                        € 13,50 per maand (incl. gehele jaar tennisles)

- Junioren en jeugdleden B                        € 5,25 per maand (incl. 5x per jaar tennisles in zomerperiode)

Senior ben je vanaf het jaar dat je 18 wordt. Junior lid ben, als je de basisschool hebt verlaten tot en met het jaar waarin je 17 wordt. Een jeugdlid zit op de basisschool en kan vanaf 5 jaar worden aangemeld. Een jeugdlid kan kiezen voor wekelijkse tennisles of zomertennislessen (na handbal- en voetbalseizoen).  

De contributie wordt voldaan door invulling van de machtiging tot automatische incasso onderaan het aanmeldingsformulier. Indien hierop andere wensen zijn, wordt verzocht contact op te nemen met de penningmeester.  

Introduceren nieuwe leden

Ieder niet-lid mag één keer per jaar door een lid van TV Deurningen worden geïntroduceerd.

Aanmeldingsformulier TV Deurningen.pdf