Speciale acties en zomerlidmaatschap

Tennisvereniging Deurningen heeft jaarlijks speciale acties om alle geïnteresseerden te stimuleren om kennis te maken met tennis en lid te worden van onze tennisclub. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het halfjaarlidmaatschap. Mocht je gedurende de tweede helft van het jaar lid willen worden, dan ontvang je uiteraard naar rato van ons een redelijke korting op het jaarabonnement.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook jongeren/studenten in de zomerperiode blijven sporten -na bijvoorbeeld het voetbal- of handbalseizoen- en zien we ze graag tennissen. Tennisvereniging Deurningen heeft voor jongeren/studenten (18 t/m 24 jaar) een zomerlidmaatschap beschikbaar. Deze doelgroep kan dan in de periode van 15 juni tot 1 september van de tennisbanen gebruik maken zonder volwaardig lid te hoeven zijn van de vereniging.

De kosten van het zomerlidmaatschap bedragen slechts € 30,00. Zomerleden ontvangen een speciale pas waarmee ze toegang krijgen tot het park.

Mocht je interesse hebben, stuur ons een e-mail.