Jeu de boules

 
Sinds kort heeft TV Deurningen op haar park de beschikking over vijf Jeu-de-Boulesbanen.

Jeu-de-Boules is een bijzonder leuke sport, waarbij spel en gezelligheid hand in hand gaan. Het grote voordeel van Jeu-de-Boules is dat het voor alle leeftijden is.
 
Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met deze sport, kom dan een kijkje nemen en eventueel een paar ballen gooien op één van de georganiseerde oefendagen. Tijdens deze oefendagen zorgen we voor deskundige begeleiding en uiteraard voor de jeu-de-boulesballen. Ook staat een kopje koffie voor u klaar in ons sfeervolle clubgebouw. Op deze manier kunt u kijken of jeu-de-boulen bij TV Deurningen wat voor u is.
 
Voor de eerstvolgende Jeu-de-Boules middagen, kom gerust langs op dinsdag- of donderdagmiddag of neem contact op met Harry Slaghekke.
 
Kosten lidmaatschap: € 45,- per jaar (slechts € 3,75 per maand). Tot 1-1-2020 is het lidmaatschap kosteloos. Bent u al lid van TV Deurningen? Dan bent u zonder extra kosten al automatisch lid en kunt u gebruik maken van de Jeu-de-Boules banen. Geen lid van TV Deurningen? Dan kunt u zich inschrijven door bijgaand aanmeldingsformulier voor de Jeu de boules-banen in te vullen én retourneren naar onderstaande mailadres.

Wilt u meer informatie en/of wilt u gelijk lid worden? Neem dan contact op met Harry Slaghekke, tel.: 06-27 02 57 57 of mail ons: [email protected]
 
Graag tot ziens op de baan!

Aanmeldingsformulier Jeu-de-Boules Deurningen.pdf