Jeu de Boules

 
Sinds de zomer van 2019 heeft Deurningen op het tennispark de beschikking over vijf Jeu-de-Boulesbanen.
 
Jeu de Boules is een bijzonder leuke sport, waarbij spel en gezelligheid hand in hand gaan. Het grote voordeel van Jeu de Boules is dat het voor alle leeftijden is.
 
Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met deze sport, kom dan een kijkje nemen en gooi een balletje met ons mee op één van de georganiseerde inloopmomenten. Tijdens deze inloopmomenten zorgen we voor deskundige begeleiding en uiteraard voor de jeu-de-boulesballen. Ook staat een kopje koffie voor u klaar in ons sfeervolle clubgebouw. Op deze manier kunt u kijken of Jeu de Boulen wat voor u is.
 
De Jeu de Boules inloopmomenten vinden iedere dinsdagmiddag om 13:30 uur en donderdagavond om 19:00 uur plaats.
 
Bent u al lid van TV Deurningen? Dan bent u zonder extra kosten al automatisch lid en kunt u gebruik maken van de Jeu de Boules Deurningen. Ben u geen lid van TV Deurningen? Dan kunt u zich inschrijven door bijgaand Jeu de Boules aanmeldingsformulier in te vullen én retourneren naar onderstaande mailadres.
 
Het Jeu de Boules lidmaatschap kost € 45,- per jaar (slechts € 3,75 per maand). 

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem dan contact op met Harry Slaghekke, tel.: 06-27 02 57 57 of mail ons: [email protected]
 
Graag tot ziens op de baan!

Aanmeldingsformulier Jeu-de-Boules Deurningen.pdf