Jeu de Boules

  
 

Sinds de zomer van 2019 heeft TV Deurningen op haar tennispark de beschikking over 6 Jeu-de-Boulesbanen. Jeu de Boules is een bijzonder leuke sport voor alle leeftijden, waarbij spel en gezelligheid hand in hand gaan.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met deze sport, kom dan een kijkje nemen en gooi een balletje met ons mee op één van de georganiseerde inloopmomenten. Er is deskundige begeleiding aanwezig en uiteraard wordt er voor ballen gezorgd. Ook staat er een kopje koffie voor u klaar in ons sfeervolle clubgebouw. Op deze manier kunt u kijken of Jeu de Boulen wat voor u is.

De Jeu de Boules inloopmomenten vinden normaal gesproken iedere dinsdagmiddag om 13:30 uur en donderdagavond om 19:00 uur plaats. Deze tijden kunnen echter wijzigen, neem daarom voordat u een kijkje wilt nemen altijd even contact op met Harry Slaghekke, tel.: 06-27 02 57 57.

Bent u al lid van TV Deurningen? Dan bent u zonder extra kosten al automatisch lid van de Jeu de Boules. Bent u geen lid van TV Deurningen? Dan kunt u zich inschrijven door bijgaand aanmeldingsformulier in te vullen en deze te mailen naar [email protected] of in te leveren bij Harry Slaghekke, Veldzijde 18 Deurningen.

Het Jeu de Boules lidmaatschap kost € 45,- per jaar (slechts € 3,75 per maand).

Ook is het mogelijk om de Jeu-de-Boulesbanen te huren om zo met familie, vrienden of collega’s een gezellige middag of avond te beleven. De kosten hiervoor bedragen € 1,-- p.p. met een minimum bedrag van € 25,-. In overleg kan er ook gebruikgemaakt worden van onze kantine.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Harry Slaghekke, tel.: 06-27 02 57 57 of mail ons: [email protected].

Graag tot ziens op de baan!

Aanmeldingsformulier Jeu-de-Boules Deurningen.pdf