Tennisles Donderdagavond

31 oktober 2021


We waren al een tijdje op zoek naar een tennistrainer op de donderdagavond. Sophie van Tongeren heeft onlangs aangegeven graag op donderdagavond tennistraining te willen geven aan de leden van onze tennisclub. Hieronder stelt Sophie zich kort voor. 

Hallo allemaal! Ik ben Sophie van Tongeren 17 jaar en ga vanaf november lesgeven bij TV Deurningen. Ik tennis al vanaf mijn 4de en vanaf 11 jaar heb ik mij volledig toegelegd op het tennissen. Ik begon met trainen in Hengelo bij de Woolderes en ben daarna naar Borne gegaan bij Approach.

Ik heb veel toernooien/wedstrijden gespeeld en ontzettend veel getraind. Mijn mooiste ervaringen met mijn wedstrijden waren in 2018 toen ik de Ten-Pro Tour speelde. Ik speelde in dat jaar 9 verschillende toernooien in allemaal verschillende landen, zoals Amerika, Frankrijk, Duitsland, België en mijn favoriet in Mallorca op de Rafa Nadal Academy. 

Sinds september ben ik begonnen aan de tennisleraar opleiding in Wierden! En wil graag snel beginnen met zelf lesgeven!

Daarom vind ik het leuk om bij TV Deurningen de donderdagmiddag en -avond les te geven voor zowel de senioren maar ook uiteraard ook (nieuwe) jeugdleden.

Momenteel is er nog ruimte op de donderdag van 17.00 - 17.50 uur (jeugd) en van 20.40 - 21.30 uur (senioren). Dus heb je zin geef je op via [email protected]

Uiteraard kunnen we ook een keer kennismaken of een proefles plannen. Kom dan gerust eens langs op de donderdagavond. De eerste les start 4 november. 

Nieuwscategorieën