Tennisbaan ook geopend voor volwassenen.

09 mei 2020

Wij zijn blij dat vanaf 11 mei onze tennisbanen weer open kunnen voor onze seniorenleden. Onze jeugd- en juniorenleden zijn reeds gestart met de tennislessen en de tenniskidstraining.

Inmiddels wordt ook al weer druk gewerkt om onze gravelbanen speelklaar te maken. In verband met de corona-crisis was dit helaas niet eerder mogelijk. Onze gravelbanen zullen donderdag 15 mei opengaan. Een woord van dank aan de groep leden die dit jaar met veel enthousiasme onze gravelbanen speelkaar hebben gemaakt.

Tot en met 14 mei hebben wij de grasbanen 4 en 5 ter beschikking.

De banen gaan open onder de volgende voorwaarden (dit op basis van het beleid van de KNLTB). Het kan zijn dat de gemeente / veiligheidsregio nog met nadere regels/voorwaarden komt.

- Om te kunnen spelen is het van belang om de baan vooraf te reserveren. Dit kan via het nummer 06 100 30 679. De baanreservering wordt bijgehouden middels een white-bord op de tennisbaan waar de planning voor de betreffende dag is opgenomen.

- Voor vrij tennis is het alleen mogelijk om enkelpartijen te spelen.

- Dubbelwedstrijden mogen plaatsvinden met personen uit hetzelfde huishouden en die samen onder één dak wonen. Dit betekent dat bijvoorbeeld man en vrouw uit één gezin een mix mag spelen tegen een man en vrouw uit een ander gezin.

- Wedstrijden duren 40 minuten en is er 5 minuten tijd om te wisselen zodat de tennissers elkaar niet tegenkomen; houd afstand van elkaar.

- Op de dinsdag van 19.10 uur tot 22.30 uur is baan 4 en 5 gereserveerd voor de tennisles.

- Op de woensdag van 19.00 tot 21.30 uur is baan 4 en 5 gereserveerd voor de tennisles.

- Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan.

Clubhuis/Toilet

Het clubhuis is niet geopend. Het toilet is voor leden te openen en hier kan men in noodgevallen gebruik van maken. EHBO Spullen zijn aanwezig in de Toiletruimte en de AED is op de bekende plek aanwezig (Koehorstmaat 1).

De toiletgroepen zullen dagelijks worden gereinigd; dit mede afhankelijk van het gebruik van ons tennispark. Op verschillende plekken op ons park zullen desinfecterende middelen aanwezig zijn en plastic handschoenen.

Richtlijnen tijdens het spelen.

- Neem je eigen ballen mee om te tennissen en markeer deze.

- Neem je eigen materiaal mee zoals een bidon met water en een handdoek.

- Ga tijdens het tennissen niet dichtbij elkaar zitten (bankje of stoelen).

- Geef geen high fives.

- Wissel van baanhelft met de klok mee.

- Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.

- Ga na het spelen direct naar huis.

Veel plezier !