Nieuwe Pro Vision Tennisbanen

22 augustus 2022


 Eind 2020 is een projectgroep in het leven geroepen voor de vervanging van baan 4 en 5. Deze projectgroep heeft onderzocht welke baansoort bij TV Deurningen zou passen. Uiteindelijk is de keuze gemaakt voor Tennispro Vision. Dit is een kortpolige kunstgrasmat ingestrooid met rood keramisch zand. Hierdoor worden de eigenschappen van gravel benaderd. Daarnaast kan evenals bij de grasbanen ook in de winter worden doorgespeeld. 

Het idee was dat de tennisbanen in 2021 zouden worden gerealiseerd; door de coronacrisis was de kunstgrasmat echter niet leverbaar. Daardoor is het project verschoven naar 2022. 

In de afgelopen vakantieperiode heeft Antea Sport de aanleg van de twee tennisbanen verzorgd. Naast de aanleg van de twee banen hebben we ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om het hekwerk te vernieuwen en de palen te schilderen. Nadat de doeken zijn verwijderd door Okko de Wilde en Erik Karselius is het bestaande hekwerk door de "zondagmorgengroep" verwijderd.

Daarnaast zijn de afgelopen periode de palen geschilderd in de zwarte kleur door Joop ten Have, Harry Slaghekke en Ben Droppers. Ook het hekwerk is geheel vervangen en is nu geheel zwart; Alwie Borghuis heeft ons hiermee geholpen. Tezamen met de roodkleurige banen ziet dit er prachtig uit. 

Graag willen wij iedereen dan ook bedanken voor de hulp bij het realiseren van deze twee prachtige banen. Wij wensen iedereen heel veel tennisplezier.

De projectgroep vervanging banen 4 en 5; Dinand Wolters, Erik Karselius, Martijn Elshof, Okko de Wilde, Remco Kerkhof en Harold Oude Smeijers 

 

Nieuwscategorieën