Najaarscompetitie

29 mei 2023


De competitie in het voorjaar is bijna afgelopen. Er zal nog één ronde worden gespeeld en dan kunnen we de kampioenen huldigen. Dit jaar hebben we 16 teams en hiervan kunnen er maar liefst 6 kampioen worden. Een topjaar in de geschiedenis van TV Deurningen. Dus kom onze teams aanmoedigen en zorg dat we dit jaar veel teams kunnen huldigen. 

Ook voor de najaarscompetitie kunnen we weer teams opgeven. Het is goed om te overleggen of er binnen je team nog wijzigingen/uitbreidingen (nodig) zijn. Eventueel is het mogelijk om voor de indeling van de teams een bijeenkomst te organiseren. Wanneer teams dit wensen, dan graag een reactie naar Harold Oude Smeijers of Frank van Dijk. Zonder een reactie blijven de teams gelijk.  

Uiteraard is het mogelijk dat nieuwe competitieteams worden gevormd dan wel bestaande teams worden uitgebreid. Lijkt het je leuk om competitie te gaan spelen. Geef je dan op. Ook voor leden die nog niet zo lang tennissen is het mogelijk om competitie te gaan spelen. De ervaring is dat het veel voldoening geeft en het hartstikke leuk is. Geef je op !!! Heb je nog vragen bel dan even met Harold Oude Smeijers of Frank van Dijk.  

Voor informatie omtrent de diverse vormen kun je ook kijken op de site:  

Najaarscompetitie:

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/najaarscompetitie/

Ook de 8&9 Competitie op de donderdagavond is een hele leuke competitie, ook voor de minder ervaren speler. 

8&9 Tennis:

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/8-9-tennis/

Wijzigingen in de competitieteams en nieuwe opgaven graag schriftelijk doorgeven aan Harold Oude Smeijers ([email protected]) voor 10 juni 2023.

Als je informatie wilt kun je uiteraard bellen met Harold Oude Smeijers of Frank van Dijk. 

Nieuwscategorieën