Extra ledenvergadering opknappen clubgebouw

15 november 2020


Het bestuur nodigt alle seniorleden van Tennisvereniging Deurningen uit voor een extra ledenvergadering op donderdag 3 december 2020 om 20.30 uur.

Zoals het er nu uitziet, zijn we genoodzaakt om de vergadering digitaal te laten plaatsvinden.

Je kunt je aanmelden per e-mail via [email protected].

Nadere informatie over het voorstel en de deelname aan de digitale vergadering worden dan tijdig per mail toegestuurd.

Agenda

1. Opening door de voorzitter;

2. Het voorleggen van het investeringsvoorstel aan de leden voor het opknappen van het clubgebouw. Het voorstel zal in de vergadering worden toegelicht en aansluitend zal het voorstel ter stemming worden gebracht;

3. Sluiting.  

Op grond van de statuten (artikel 16, lid 3), kan een ledenvergadering slechts dan rechtsgeldige besluiten nemen indien tenminste 1/5 van het aantal stemgerechtigde leden aanwezig is. Indien dit aantal niet aanwezig is, moet binnen veertien dagen daarna een tweede ledenvergadering met dezelfde te behandelen onderwerpen worden  bijeengeroepen, die alsdan geldige besluiten kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige stemgerechtigde leden. Besluiten worden genomen met meerderheid van stemmen. In het geval dat in de eerste vergadering waarvoor je bent uitgenodigd niet voldoende stemgerechtigde leden aanwezig zijn, nodigt het bestuur je hierbij tevens uit voor de eventuele tweede ledenvergadering, als bedoeld in artikel 16, lid 3 van de statuten, te houden op donderdag 3 december 2020 om 20.40 uur.

De agenda is in dit geval identiek.  

Meld je snel aan en breng je stem uit!  

Het Bestuur van TV Deurningen  

Nieuwscategorieën