Senioren

Welkom op het senioren gedeelte van de onze site. Graag laten we je kennis maken met de wereld van de tennissport. Onze tennisvereniging beschikt over drie gravelbanen en twee kunstgrasbanen, daardoor kan het gehele jaar door gespeeld worden. Alle banen zijn voorzien van LED verlichting.

Tennisvereniging Deurningen is een gezellige vereniging. Er wordt veel georganiseerd door de club voor zowel de beginnende als de gevorderde tennisser. Een voorbeeld hiervan zijn de gezellige recreantenavonden op de maandag en dinsdag, waar je je voor kunt opgeven. Ook meedoen aan een door de KNLTB georganiseerde competitie behoort tot de mogelijkheden. Onze tennisvereniging doet aan vele competities mee op verschillende dagen van de week. En mocht je behoefte hebben om je techniek nog wat bij te schaven, dan helpen onze tennisleraren je daar graag bij.

Kortom; er valt genoeg te beleven, je bent van harte welkom!

Vragen?

Koehorstmaat 4