Tenniskamp TV Deurningen

16 september 2018


In de laatste week van de schoolvakantie ging de jeugd van Tennisvereniging Deurningen op tenniskamp. We vertrokken donderdagavond om 18.00 uur bij de Tennisvereniging voor een fietstocht naar het wonderschone Delden. 

Hier hadden we voor twee nachten de beschikking over het gebouw van de scouting in Delden. Na het klaarleggen van de luchtbedden en de slaapzakken hebben we de jeugd geleerd hoe ze moeten pokeren! En uiteraard het begrip Poker Face. Voor de jonge pyromaantjes mocht een geweldig en groot kampvuur niet ontbreken. Dit was een mooie eerste avond.  a een korte nacht hebben we vrijdagmorgen Delden onveilig gemaakt. Vol enthousiasme werd meegedaan aan de fotopuzzeltocht. Na de lunch bij de scouting gingen we zwemmen in het openluchtzwembad in Delden. Om vervolgens met z’n allen te gaan barbecue-en. Deze dag hebben we afgesloten met het spel levend-Stratego. 

De inzet bij Stratego heeft ertoe geleid dat de tweede nacht de meeste kinderen de ogen al snel dicht deden. Zaterdagmorgen hebben we getennist bij Tennisvereniging Delden. Na het opruimen van de Blokhut zijn we weer vertrokken naar Deurningen. Onderweg zijn we nog even bij de Dag van het Park in Hengelo geweest. Na terugkomst in Deurningen stonden de ouders klaar om de kinderen op te halen te luisteren naar de mooie verhalen!

Op bijgaande foto’s de kinderen in de mooie outfit van Snowise Sports en T-shirts van HD Handel. Dank hiervoor !  


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 74 277 4885

Address

Koehorstmaat 4
7561 BM Deurningen