Kampioen najaarscompetitie

28 oktober 2018


Kampioenen Najaarscompetitie
 
Dit jaar heeft Tennisvereniging met maar liefst zeven teams deelgenomen aan de Najaarscompetitie. Zeven avonden is door de teams getennist. Naast de sportieve prestaties hebben de teams ook veel plezier gehad. Met een hapje en een drankje werden de wedstrijden met de tegenstanders uitgebreid besproken. Dit jaar hebben we maar liefst twee kampioenen. Het eerste mix team is kampioen geworden in de eerste klasse. Wij feliciteren Marije Brummelhuis, Nathalie Vasterink, Sanette Lesscher, Frank Hekman, Jeroen Oude Smeijers en Harold Oude Smeijers met het kampioenschap. 
 
Ook is het tweede herenteam op de vrijdagavond kampioen geworden. Edwin Brummelhuis, Maurice Geerdink, Franc Geerdink, Martin Zwiers, Raymond Vrielink, Raymond Oude Hesselink en Bas Nijhuis zijn glansrijk kampioen geworden. Volgend jaar komen zij uit in de tweede klasse!
 
Alle kampioenen van harte proficiat! 
 
Daarnaast speelt op 9 november ons tweede mixteam de laatste competitiewedstrijd. Ook voor dit team is het nog mogelijk om kampioen te worden. Dus kom hen aanmoedigen! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 74 277 4885

Address

Koehorstmaat 4
7561 BM Deurningen