Jeu de Boules Opening

27 juli 2019


Opening Jeu de boules banen

De contouren van de banen worden steeds meer zichtbaar. Er moet alleen nog een laag met split aangebracht worden. En dan zijn de banen klaar. Het restant straatwerk rondom de banen wordt de komende weken verder aangebracht. Door het warme weer en het vele zelfwerkzaamheid lopen we iets achter op het schema. Toch zijn we nu zo ver dat we exacte data kunnen plannen.

Op donderdag 22 augustus vanaf 19.00 uur zullen de eerste ballen gegooid worden. We willen iedereen uitnodigen bij deze historische gebeurtenis aanwezig te zijn. Een uniek moment voor Deurningen.

In de week daarna zijn er een tweetal momenten waar ieder dat wenst kennis kan maken met deze nieuwe tak van sport op het tennispark ’t Koehorst. Te weten op dinsdag 27 augustus vanaf 13.30 uur en op donderdag 29 augustus vanaf 19.00 uur. Kom gerust langs; het verplicht u tot niets. Een kopje koffie staat klaar.

In de maand september zullen we ook nog een aantal verenigingen uitnodigen voor een kennismaking met deze sport. Zie eerstvolgende Klöpke.

Mocht u zich nu al willen opgeven als lid dan kan dat door een mailtje te sturen naar: [email protected] Wij nemen dan contact met u op.